ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΕΠΑΦΗ

Η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι περισσότερα από την προβολή της επιχείρησης. Εστιάζουμε στη δημιουργία εξατομικευμένων σχεδιασμών φιλικών προς τον χρήστη και την προσέλκυση νέων επισκεπτών από διάφορες χώρες με ολοκληρωμένη επαγγελματική προβολή και προώθηση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και στην online διαφήμιση, δημιουργούμε επαγγελματικούς ιστότοπους και διαφημιστιλές καμπάνιες με σκοπό να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό σας κάνοντας τη διαφορά ψηφιακά.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά iOS και Android, ώστε να μπορείτε να προσεγγίζετε τους πελάτες σας στις αγαπημένες συσκευές τους. Πρωταρχικός στόχος είναι η προσέγγιση νέων επισκεπτών από την ευκολία που παρέχουν οι έξυπνες συσκευές.

ONLINE ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπηρεσίες μας κυμαίνονται από προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων σε ανάπτυξη responsie ιστοσελίδων παρέχοντας ολοκληρωμένη διαφήμιση στο διαδίκτυο με σκοπό την προσέγγιση νέων πελατών. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας όλο το χρόνο με συνεχής ενημερώσεις και βελτιωμένες λειτουργίες.

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ DOMAIN NAME

Μέσα από την απαραίτητη έρευνα κατοχυρώνουμε την ιδανική διεύθυνση (domain name) για την επιχείρησή σας. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τον ιστότοπο στην κατάλληλη θέση στις μηχανές αναζήτησης με σκοπό την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού είναι ένας τύπος υπηρεσίας φιλοξενίας στο Διαδίκτυο που επιτρέπει στους επαγγελματίες να κάνουν την ιστοσελίδα τους προσβάσιμη σε νέους επισκέπτες. Παρέχουμε ισχυρούς και γρήγορους servers για να κάνουμε τον ιστότοπό σας προσβάσιμο και ελκυστικό.

ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

PLAN

IDEA

SKETCH

DESIGN

DEVELOP

LAUNCH

ON SOCIAL MEDIA

Follow us